Outdoor wax kleding

Goed gekleed in de buitenlucht, topmerken in wax kleding
Hunter en Dubarry. Kenners weten waarover we praten als we spreken over deze topmerken in "wax kleding". Oersterk, weer- en windbestendig.

Degelijkheid en stijl die je verwacht van een topklasse product. Ideaal voor ruiters, hondenliefhebbers en mensen die houden van het betere buitenleven.

Ruim assortiment Outdoor wax kleding
Sinds jaar en dag treft u, exclusief bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg, een ruim assortiment Outdoor kleding, dames / heren hoeden en caps aan van bovengenoemde merken, compleet met bijbehorende accessoires en onderhoudsmaterialen. Ook vindt u bij ons een leuke collectie kinder wax jasjes.

Zomer of winter, kwaliteit voel je altijd
Van Outdoor kleding geniet je elk seizoen van het jaar. Het spreekt dan ook vanzelf dat deze het hele jaar door verkrijgbaar is bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg!


"Hoe ouder hij is, hoe mooier hij wordt?"

Wax jassen in ons assortiment zijn o.a. gemaakt van Egyptische katoen dat voorzien is van een waxlaag, die er voor zorgt dat de jas waterafstotend is. Om lang plezier van uw waxjas te hebben, is het aan te bevelen de jas regelmatig van een nieuwe waxlaag te voorzien. Dit kunt u op twee manieren doen, met wax-dressing of met wax-spray.

Onderhoud
Waxspray is het makkelijkst, waxdressing is het beste! Maar als u dit goed wilt doen vereist dit een hoop tijd, geduld en vakkundigheid.

Tip: Uw waxjas mag nooit in de wasmachine of stomerij gereinigd worden. Indien nodig, alleen met koud water en natuurzeep licht ontvetten en vervolgens na volledig drogen weer van een nieuwe wax-laag voorzien.

U kunt contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken;
info@vijvercentrumlimburg.nl of 045-4042333.