Yankee Candle geurkaarsen

Yankee Candle is één van de grondleggers van de geurkaarsen en is wereldwijd uitgegroeid tot de grootste en bekendste leverancier. Het bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en brengt daarmee een lange traditie van vakmanschap, kwaliteit en verkoop naar de Europese markt.
Yankee Candle, "The world's best loved candle", fabriceert geurkaarsen aan bijzonder hoge Amerikaanse kwaliteitseisen. Deze unieke geurkaarsen zijn niet voor niets zo populair geworden. Ze danken hun populariteit aan het superieure glaswerk, 100% katoenen lonten, eersteklas paraffine en de hoge doseringen geurolie. Deze combinatie maakt de geurkaarsen van Yankee Candle absoluut de beste ter wereld! Met een enorm brede collectie is er voor ieder seizoen, elke dag, ieder moment of elke stemming een perfecte geur beschikbaar.

Authentieke geuren
Of het nu de geur van frisse lucht of van gewassen katoen is, Yankee Candle blijft de passie van authentieke geuren delen met haar gebruikers. Hoog in het vaandel staat hun filosofie dat deze geuren 'true to life & realistic' blijven; ofwel kort bij de oorsprong waar vanuit deze geuren zijn ontstaan.
Omdat ieder mens geuren op een andere manier 'beleeft' en er een heerlijk gevoel bij krijgt, zijn er in de loop der tijd diverse geurlijnen ontwikkeld. Zo is er een lijn op basis van bloemen, van kruiden/voedsel en van fruitsoorten, maar ook op basis van speciale momenten en gebeurtenissen zoals de geur van avond, zee en frisse katoen.

In aanvulling op de befaamde Housewarmer® lijn van geurkaarsen bieden wij, Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg, ook een breed scala van traditionele-, seizoensgebonden en speciale geurkaarsen, huisparfumproducten, autoverfrissers, gifts en accessoires. U heeft bij ons de keuze uit meer dan 50 geuren!
 


 

Het ontstaan van Yankee Candle

Dit Amerikaanse bedrijf is gestart in 1969 door de toen zeventienjarige Mike Kittredge.
Hij was op zoek naar een kerstcadeau voor zijn moeder, echter zijn portemonnee was nagenoeg leeg. Enige wanhoop dreef hem tot inspiratie en hij maakte zelf een paar kaarsen van enkel natuurlijke producten die hij vond in de tuin. Dit is natuurlijk een zeer speciaal én persoonlijk cadeau!
Nog voordat Mike het cadeau aan zijn moeder had gegeven, zag zijn buurvrouw de kaarsen die hij gemaakt had en haalde hem over deze aan haar te verkopen. Hij ging opnieuw aan de slag om kaarsen voor zijn moeder te maken.
Zo is langzamerhand de handel ontstaan… hoe mooi is dat!
Het bedrijf is uiteindelijk uitgegroeid tot 's werelds grootste leverancier van geurkaarsen.