Tuinbeelden

Stijlvol buiten leven
Beelden in brons, keramiek, steen, groot, klein, modern of klassiek; van kleine beeldjes tot grote beelden en ornamenten voor aan de rand van uw vijver, op een mooie zuil zomaar tussen de bloemen of in een mooi perk in uw tuin of als sfeervolle blikvanger voor in uw woonkamer. U vindt ze in en bij onze sfeervolle showroom en staan model voor wat ons sfeercentrum wil zijn: een plek om heerlijk te dwalen op zoek, naar hetgeen nu net bij u past.

Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg biedt u het ruime assortiment dat u van ons verwacht. Variërend in smaak, variërend in prijs.

Prachtig brons van Rottenecker
Een sfeervolle collectie bronzen beelden van Rottenecker vind u natuurlijk ook bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg! Kleine beeldjes om de puntjes op de “i” te zetten in uw tuin, op uw terras of in uw tuinkamer, grote beelden als mooie blikvangers voor in uw woonkamer of tuin. Ook de vuurschalen zijn een plaatje. Deze zorgen voor een sfeervolle ambiance als we nog lekker genieten van het buiten zijn op een zwoele zomerse avond of in de winter lekker buiten branden onder de overkapping, hoe sfeervol is dat!
Kom deze mooie collectie bekijken bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg.

Graceful English
Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg is gespecialiseerd in Engelse tuinbeelden en -ornamenten. Elk ornament is vervaardigd uit alleen de beste materialen. De kwaliteit van de gebruikte materialen staat garant voor absolute duurzaamheid, ongeacht het weer. De stijlvolle afwerking creëert een sobere en verweerde indruk waardoor ieder ornament het unieke karakter toont wat het met zich meedraagt.

Rita Jordens
Lood, het synoniem voor absolute duurzaamheid. Al bekend én toegepast door de Romeinen. De loden tuinormamenten van Rita Jordens staan bekend om hun gegarandeerde kwaliteit, uitgesproken karakter en stijlvolle design. Exclusief bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg.


Belééf het buitengevoel bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg!