Kerstshow 2023 bij Vijvercentrum Limburg in Schimmert

Kom de kerstsfeer opsnuiven

kerstballenOnze jaarlijkse Kerstshow zal op zondag 5 november weer van start gaan. Om de zaak in de goede kerstsfeer om te toveren, moeten we nog flink aan het werk. De winkel is gewoon geopend.  Enige overlast van het opbouwen zult u ondervinden ... onze excuses hiervoor.
De verkopen van de vijverproducten gaan natuurlijk door. U ziet ze niet meer, maar vraag er even naar als u naar de zaak komt, dan helpen wij u graag!!

Als u in de maanden november en december ons vijvercentrum in Schimmert binnenloopt, waant u zich meteen in de sfeer van de feestdagen: prachtige versieringen voor in en om uw woning, het knapperende geluid van vuurkorven, de geur van dennennaalden, fonkelende lichtjes, en natuurlijk heel veel kerstdecoraties in verschillende sfeerthema's.

Kerstshow van Vijvercentrum Limburg in Schimmert: een begrip in de regio
De Kerstshow is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in en zelfs ruim buiten de regio. We nodigen u dan ook van harte uit te gast te zijn bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg in Schimmert! Ieder jaar weer richten wij de vijver-, decoratie- en de tuinafdeling in Engelse Kerstsfeer in. Stijl, warmte en traditie staan garant voor het heerlijk Kerstgevoel. Het gevoel dat wij met onze grote vaste klantenkring en met u als nieuwe klant graag delen.

Diverse sfeerthema´s: voor elk wat wils
Ook dit jaar hebben we onze kerstshow ingericht aan de hand van vijf sfeerthema's: schitterend zilver, glanzend goud, traditionele kerst in rood en groen en het sneeuwthema warm wit, gecombineerd met chique zilver.

disneyclassicsJim Shore & Disney Classics
Een speciaal kerstthema is toch wel de kerstbeelden serie van Jim Shore & Disney Classics:
Santa- Mickey & Minnie Mouse, Pooh Bear, Eeyore of Pluto met een kerstmuts.
Leuk voor kinderen, maar vooral ook voor volwassenen. De laatste nieuwe beelden zullen natuurlijk in onze collectie te bewonderen zijn! Dit jaar is ook de Britto en Unesco serie aanwezig! 
Traditiegetrouw mag ook het bos- en natuurthema dit jaar niet ontbreken tijdens de kerstshow bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg.
Ook dit jaar vindt U bij ons een zeer gevarieerd aanbod van Kerstgroepen, in diverse maten en gemaakt van uiteenlopende materialen!

Een mooie tijd ook voor uw kinderen!
Elk jaar weer beleven kinderen de Kersttijd als de mooiste periode van het hele jaar. Het versieren van de Kerstboom en de kerststal met hun eigen decoraties is iets waar kinderen heel veel plezier aan beleven. Ook uw kinderen vinden in onze speciale kinderhoek hun eigen kerstversiering. Hiermee wordt de Kerstboom thuis nog véél mooier!

Decoratie voor de zakelijke markt
Wilt u uw bedrijfspand graag aankleden in een sfeervolle Kerststijl?
Dit jaar kunt u bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg ook terecht voor decoratie-artikelen voor zakelijke doeleinden.
In ons assortiment vindt u diverse producten die uw kantoor de feestelijke en warme uitstraling geven, passend bij deze periode van het jaar.

YankeeCandle_kerst_2019_kleinKerststukken, adventskransen, kerstkransen zijn op bestelling leverbaar.
U kunt deze natuurlijk geheel in uw eigen stijl laten opmaken.

Yankee Candle kerstcollectie
Lupa Outdoors is officieel dealer van het exclusieve kaarsenmerk Yankee Candle. Speciaal voor de feestdagen heeft Yankee Candle een prachtige kerst-lijn, met geuren die u helemaal in de sfeer van kerst laten komen. De laatste nieuwe kerstgeuren zijn uiteraard aanwezig.

dubarry-kerst
We hebben nog meer te bieden!
Een ruim assortiment outdoor/waxkleding van Hunter is aanwezig,  evenals
dames en heren hoeden van o.a. Stetson, outdoorlaarzen en kleding van Dubarry, Aigle en Blundstone.
Stijlvolle tassen van Dubarry behoren ook tot onze collectie.
Kortom, mode voor mensen die met volle teugen willen genieten van het buitenleven!
Voor meer informatie, zie elders op deze site.Openingstijden Kerstshow

Maandag gesloten.

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 tot 17.00 uur.
en 
Zaterdag en zondag 10.00 tot 17.00 uur.

De Kerstshow vindt plaats van 5 november tot 24 december.

Beleef de Kerstsfeer bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg in Schimmert